Wong Condong Campur Mlebu Facebook, kepriwe jere siki bisnis jual beli Galengan he he he, jan mandan males kayane, tapi mau mbengi aku ora bisa turu babar blas, lah jejel iseng2 chat ehhh mbok menawa ulih prawan ting ting, njurane wis mlebu pirang2 chanel koh ora ana sing tek geleti, lah ya wis tek tutup . aku iseng iseng buka2 blog tek utak atik eh sue sue pengin ngeblog maning.. ya kaya kae apa anane. wis nyong arep meng mesjid kiye, warga KARANG JAMBE akeh sing wis pada sukses, ya sukses dadi tukang macul, dadi tukang ngaduk semen, dadi tukang ngarit, dadi tukang dopokan dadi tukang mbakar budin, dadi juragan lele, dadi Juragan martabak malah siki wis tambah pada maju, warga KARANG JAMBE wis ana sing dadi guru (pendidik), ana sing kerja nang luar negri (TKI), Moga-moga bisa nggawa manfaat apik nggo wilayahe KARANG JAMBE harapane, Wilayahe Dewek tambah kompaklan tambah maju, Mangan ora mangan asal kumpul wis ngumpul ko ra mangan-mangan ya kebangeten.