aktifitas warga karang jambe

aku agi kangen karo desa Condong Campur (Dukuh Karang jambe) Saiki pancen dunia facebook (dunia Maya) wis merambah sampai ke desa-desa khususe nang Desa Condong Campur (dukuh Karang Jambe), sing pada due fb sing akeh agi pada nang perantauan malum bae soale nang desa, sinyale urung ful tur langka sing adol pulsa wargane sing nang desa sibuk pada gawe galengan karo tandur palawija, tapi sayang pemuda-pemudi sing nang perantauan kurang kompak lah wong kadang2 ketemu atau sms be ra gelem balas kapan arep kompak, aja pada kelalen karo desane dewek, apa maning pura-pura ora kenal padahal asli sedesa ketemu nang perantau pura-pura ora kenal..hehheehe…tapi nek gawe status nang fb brandaku kebek wong Condong campur, Ora kaya mbiyen, nek mbiyen wong diomong isin…lha nek saiki, kabeh wong padha ora peduli, Apa maning masalah nang desa, wong saiki nek kon padha kerigan wis pada alasen…alesane macem2, padahal anu males thok..aja kelalen sing nang perantauan aja pada sombong atau pura-pura ora kenal padahl asli wong desa, budaya kota ja di gawa meng desa ..hehehe..salam